DE SLIMME OPLOSSING VOOR PLAAGDIERBESTRIJDING

check.png

EENVOUDIGE INSTALLATIE

 • Verbonden via hetmobiele netwerk

 • Internationale SIM-kaart plus abonnement met dekking in meer dan 30 landen

 • Batterijlevensduur van 3 jaar

 

running.png

GEMAAKT VOOR PROFESSIONALS

 • Voor binnen- en buitengebruik

 • Geoptimaliseerd voor zware omstandigheden(hevige regen, sneeuw of zon)

 • Ontworpenvoorde industriestandaard lok doze

tablet.png

Smart

 • Gepatenteerd plaagdier detectie systeem

 • Inclusief cloud-based beheerders console

 • Ontvang direct eenmelding wanneer een plaagdier gevangen is

 • Verhoog de efficiëntie van de bedrijfsvoering

recycle.png

Sustainability

 • Niet giftig

 • Herbruikbaar

 • Bespaar onnodige kilometersTESTIMONIALS

 
 

NIEUWS


DE VAL

TrapMe is de eerste val op afstand die zekerheid kan geven of er een vangst is ofniet.

TrapMe werkt met eengepatenteerd systeem van meten en registeren om het plaagdier te detecteren.

 Open en geactiveerd:TrapMe registeert en verstuurt de melding naar hetTrapMe Cloud Portaal.
• Plaagdier gevangen: TrapMe registeert en verstuurt de melding naar hetTrapMe Cloud Portaal.
• Gesloten–Valsalarm:TrapMe registeert en verstuurt de melding naar hetTrapMe Cloud Portaal.

Now pest control operators can save mileage of their field technicians and create an optimized work flow.

Bij de on twikkeling van TrapMe is gedacht vanuit de behoeftes van professioneel facilitairmanagement. Deze'plugandplay'apparaten zijn gemaakt om gemakkelijk te installeren. Er is geen hulpprogramma of andere technologische expertise nodig–wij richten ons op de techniek,zodat jij je kan concentreren op jouw bedrijf.Het is zeer eenvoudig:Plaats de val,open deze en jouw val is direct verbonden met de cloud.

Het gebruiksvriendelijke online Portaal is makkelijk toegankelijk vanaf iedere pc,tablet of smartphone.De gebruiker heeft volledige controle over enkele of duizenden vallen met verschillende rapportage en alarm mogelijkheden. 

TrapMe gebruikt roaming om de optimale connectie te krijgen in meer dan 30 landen(zie ons wereldwijde IoT-connectiviteitsplan). We gebruiken simWISE embedded SIM-modules.De software-oplossingen zorgen er voor dat plaagdierbestrijders zich niet druk hoeven te maken over opslag, wisselen en het onderhouden van de fysieke simkaarten.

TrapMe werkt met batterijen.Het apparaat kan met onze vervangbare batterij maximaal 3 jaar aangestuurd worden.
Dankzij onze global IoT-connectivity service kan TrapMe overal geplaatst worden waar het internationale mobiele netwerkd ekking heeft. De val is ontworpen om in de industriestandaard knaagdier-lokaasdozen te passen.


HET PORTAAL

The TrapMe Portal gives you both historical and live data. You can see the status of our overall network, or drill-down on a case, customer, or trap basis.
All data is stored on a secure cloud server only accessible with your unique username and password. The portal is available in various local languages.

case+iphone7-narrow.jpeg

Het portaal van TrapMe voorzi et jezowel van historische als live-gegevens.Je kunt de status zien van ons totale netwerk,of gericht zoeken op een zaak, klant of val. Alle gegevens worden opgeslagen op een veilige server in de cloud die alleen toegankelijk is met jouw unieke gebruikersnaam en wachtwoord.Het portaal is beschikbaar in verschillendetalen.

TrapMe gebruikers krijgen toegang tot eengemakkelijke en beheersbare website die tools biedt voor het beheren en observeren van de vallen en hun gegevens.De website wordt live geupdatet terwijl de vallen nieuwe gegevens sturen. De gebruiker ontvangt hier direct een melding van via de website.

De website is gebruiksvriendelijk en zo ingericht dat de gebruiker via de virtuelesite map de mogelijkheid heeft om grote groepen vallen te beheren. Vallen kunnen worden geplaatst en worden geobserveerd zonder contact te verliezen – Je zult nooit meer vergeten waar je de vallen hebt geplaatst. Alle relevante informatie zoals foto's,beschrijvingen van de plaatsing, val ID etc. kunnen worden toegevoegd aan elke val. Rapportages van de gegevens van één of meerdere vallen kunnen worden afgedrukt. Alle data is opgeslagen en beschikbaar voordegebruiker

Voor grotere ondernemingen, kan de website meerdere niveaus van gebruikers aanmaken voor het beheer door meerdere technici, en met volledige weergave van de vallen van het bedrijf.